Welkom bij de Radios Documentatie!

Hallo, ik heb een voorgebouwd toestel gekocht en ik krijg nu ook de vervorming. probeer deze web-site Ik realiseerde me dat de vervorming optreedt met de Chord Organ firmware. Is de 100k weerstand de oplossing voor dit probleem? Ik zal testen of de Radio Music firmware hetzelfde doet, om eerlijk te zijn ben ik dit niet tegengekomen bij de Radio Music firmware, maar misschien komt dat omdat ik hem niet zo vaak gebruikt heb. Ik heb een tweedehands voorgebouwde Radio Music gekocht die deze reparatie niet had en ik heb hem zelf toegevoegd.
API-cursussen zijn gemakkelijk te vinden en zullen de volledige vereiste functionaliteit bieden. De documentatie van de code is overal te vinden. Nu zul je in staat zijn om gem install bundler en bundle install uit te voeren in je Ruby project.
GpioArduino pin voor gebruik als extra interrupt/GPIO. SpiSPI interface voor gebruik, kan zelfs software programma SPI implementaties gebruiken. Standaard op 2 MHz klok, MSB eerst, modus nul.
Het geeft de module een totaal andere werking. In plaats van samples van de SD kaart te halen, synthetiseert hij akkoorden. Radio Music is een compositie uit 1956 van John Cage. Radio Music is een digitale radiomodule, en gedraagt zich dus een beetje als een radio.
Zorg ervoor dat er niet minder dan 5 gaten aan beide zijden zijn. Soldeer de mannelijke header-pennen zoals aangegeven in de afbeelding. Plaats vervolgens de module op de printplaat en soldeer de dunne draden tussen de pads op de module en de header-pennen. Ik heb de afsnijdingen van de pootjes van de componenten gebruikt. Mijn moeder luisterde dagelijks naar de radio terwijl ze eten kookte, voordat de radio het begaf. Ik wilde haar een schok geven met een radio die ik zelf had gebouwd.
Wat gebeurt er als je een hele hoop vrije tijd over hebt, en je wilt je eigen routing control systeem maken? Dat kan met de Python Livewire Routing Protocol Client. Kylophone zal al je wensen vervullen met xPlay.
De meeste open-source software is tegenwoordig echter niet wat je als groot zou beschouwen – het zijn voornamelijk kleine scripts die zijn ontworpen om een bepaalde taak te vervullen. In 2017 werd de firmware van de module volledig herschreven en bijgewerkt, met nieuwe functies, samen met pitch shifting, .wav-bestandsondersteuning en een gloednieuwe manier om instellingen op de module te configureren. Je kunt hier de meest recente firmware verkrijgen, die op elke Radio Music-module zal werken. De CHANGE-knop regelt de waarschijnlijkheid dat nieuwe informatie in het systeem wordt ingevoerd.
Er zijn op dit moment twee taken om deze leemte op te vullen. Het is een goed gedocumenteerd project, met een lange Radio Music Wiki en een levendige probleemlijst voor mensen die hulp zoeken bij het bouwen. @oliverlyu De zekeringen zullen doorslaan als de module te veel stroom trekt – en de manier waarop ze doorslaan is dat ze gloeiend heet worden – intern scheiden twee contacten zich. Haal de stekker uit het stopcontact, ze komen tot rust en de twee contacten komen weer bij elkaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: